Φροντίστε για Εκείνους που Φροντίζουν …..

Evresis Care

  Φροντίστε για Εκείνους που Φροντίζουν …..

Έχει παρατηρηθεί  ότι σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων κυρίως γυναίκες, απασχολούνται στον κλάδο της Φροντίδας Ανθρώπων.

 

Αφιερώνουν δεκάδες ώρες ή εικοσιτετράωρα στη Φροντίδα ηλικιωμένων και ασθενών  που έχουν ανάγκη.

 

Οι περισσότερες προέρχονται από οικονομικά πιο αδύναμες χώρες.

Εργάζονται σκληρά ξέροντας, ότι στις πατρίδες τους ολόκληρες φαμίλιες περιμένουν να ζήσουν από το  δικό τους εισόδημα.

Κρυμμένες Εργαζόμενες 

Συνήθως η ημέρα τους περνά μέσα στο σπίτι, φροντίζοντας για τις ανάγκες του ασθενή ή του ηλικιωμένου προσώπου για το οποίο εργάζονται.

   Η Καθημερινότητα μιας Εσωτερικής Φροντίστριας Ανθρώπων 

  • Η καθημερινή ρουτίνα των εσωτερικών Φροντιστών Ανθρώπων ξεκινά νωρίς το πρωί  με τη μέριμνα  των ηλικιωμένων.
  • Τα  καθήκοντα τους περιλαμβάνουν:
  • Την προσωπική υγιεινή του ασθενούς
  • Τη χορηγία φαρμάκων
  • Το άλλαγμα, το ντύσιμο, την ετοιμασία του φαγητού, την καθαριότητα του σπιτιού  και οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα του ηλικιωμένου και της οικίας του.
  • Στο τέλος της ημέρας ενώ έρχεται το βράδυ , αν είναι τυχερή και ο ηλικιωμένος δεν αντιμετωπίζει  κάποιο πρόβλημα που να τον κρατά ξύπνιο ,μπορούν να κοιμηθούν.
  • Αυτή η ρουτίνα επαναλαμβάνεται καθημερινά, μέχρι την ημέρα που θα πάρει το εβδομαδιαίο ρεπό.

Μέρα  Γιορτινή !  

Η ημέρα του εβδομαδιαίου ρεπό της εσωτερικής φροντίστριας  Ανθρώπων, μοιάζει με γιορτή. Το χαμόγελο πλαταίνει , ενώ κλείνει την πόρτα πίσω της.

Σε λίγο θα συναντήσει συμπατριώτες της , θα πιεί καφέ σε κάποια αγαπημένη καφετέρια, θα γευματίσει με τις φίλες της, θα συζητήσει για θέματα της πατρίδας και της οικογένειάς της και η ημέρα θα κυλίσει ευχάριστα, έως ότου επιστρέψει στην εργασία της την επόμενη ημέρα, ξεκινώντας και πάλι  την ίδια ρουτίνα.

 

Νοιαστείτε για τη Φροντίστρια των Ανθρώπων σας

Η  Εσωτερική Φροντίστρια έχει αναλάβει τη μέριμνα του ηλικιωμένου και ανήμπορου συγγενή σας, προσφέροντας σε εσάς την ασφάλεια, ότι  ο άνθρωπός σας είναι ασφαλείς και σε εκείνον φροντίδα, ζεστασιά και θαλπωρή.

Είναι υποχρέωση σας να δείξετε ότι  νοιάζεστε τον άνθρωπο αυτόν.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να διευκολύνεται τη ζωή των Φροντιστών.

 

Δώστε της ένα άνετο δωμάτιο  

Παραχωρήστε στην οικιακή εργαζόμενη ένα κανονικό δωμάτιο με άνετο κρεβάτι, με ντουλάπα και τηλεόραση. Είναι  σημαντικό να κοιμάται καλά.  Ο άνθρωπος  δεν αντέχει να δουλέψει αν δεν έχει κοιμηθεί καλά την προηγούμενη νύχτα.

Τα πράγματά της πρέπει να βρίσκονται τακτοποιημένα μέσα σε μια ιδιωτική  ντουλάπα . Αν τα προσωπικά είδη της εσωτερικής Φροντίστριας βρίσκονται μέσα στις βαλίτσες της λόγο έλλειψης αποθηκευτικού χώρου, αυτόματα δημιουργείται η αίσθηση του ( προσωρινού)  Ένας ιδιωτικός   χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών της αντικειμένων, δίνει την αίσθηση της μονιμότητας στο σπίτι που  εργάζεται.

 

Η Αίσθηση της Ελευθερίας

Κάντε την εσωτερική Φροντίστρια να νοιώσει ελεύθερη , προτείνοντάς της να βγει έξω  έστω μια ώρα δυο φορές την εβδομάδα. 

Δώστε της την ευκαιρία να περπατήσει ή να απολαύσει ένα καφέ, ενώ εσείς έχετε επισκεφτεί τους ηλικιωμένους συγγενείς σας.

Μια ώρα για περίπου δυο φορές την εβδομάδα είναι ανάσα ζωής για ένα άτομο που βρίσκεται εικοσιτέσσερις ώρες μέσα στο σπίτι. 

 

Δώστε Ρεπό

Εξασφαλίστε στη Φροντίστρια Ανθρώπων ένα ρεπό κάθε εβδομάδα. Μην προσπαθήσετε να μειώσετε τις ώρες κατά την ημέρα του ρεπό, αναγκάζοντας την εργαζόμενη να επιστρέψει νωρίτερα από την ώρα που έχετε συμφωνήσει αρχικά.

Να θυμάστε πάντα ότι ο σεβασμός και η εκτίμηση στο πρόσωπο της Φροντίστριας Ανθρώπων, έχουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες και τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες.

 

Τα Οφέλη  

Τα οφέλη είναι πολλά. Με τη σωστή συμπεριφορά απέναντι στην Εσωτερική Φροντίστρια σπάνια θα σκεφτεί να αφήσει τη δουλειά της αναζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον ηλικιωμένο συγγενή σας. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι αλλαγές προσώπων προκαλούν  στρες στους ηλικιωμένους, δημιουργώντας τους  ψυχολογικά προβλήματα.   

Δώστε στους ηλικιωμένους και ανήμπορους συγγενείς σας την αίσθηση της ευημερίας, επιλέγοντας να παραμείνουν στο σπίτι τους , με τη σιγουριά μιας υπεύθυνης, έμπειρης και σοβαρής επαγγελματία Φροντίδας Ανθρώπων.


 Η Evresis Care  επιλέγει για εσάς και τους αγαπημένους σας, Εσωτερικές Φροντίστριες Ανθρώπων με γνώσεις και εμπειρία από Ασία και Ευρώπη .

Ζητήστε οικιακό προσωπικό πατώντας εδώ 

 


Με την υποστήριξη του Web4cosmos