Υπηρεσίες Προς Υποψηφίους

Η ΕΥΡΕΣΙΣ είναι γραφείο Επιλογής και Πρόσληψης προσωπικού, με πολυετή και βαθιά γνώση της αγοράς εργασίας. Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική αγορά, υποστηρίζουμε τους υποψηφίους οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας αναζητώντας ευκαιρίες εργασίας.

Δεσμευόμαστε να Κατανοήσουμε τους στόχους σας και μπορούμε να συνεισφέρουμε να τους πετύχετε ανιχνεύοντας μια δουλειά που θα είναι κατάλληλη για εσάς.

Κύριο μέλημά μας είναι να σας ταιριάξουμε με τις σωστές ευκαιρίες εργασίας, ώστε να αποδώσετε στο μέγιστο δίπλα σε ευχαριστημένους εργοδότες.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας εδώ

Οι σύμβουλοί μας θα ελέγξουν το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας όταν βρεθεί η κατάλληλη θέση σύμφωνα με τα προσόντα σας.

Στην ΕΥΡΕΣΙΣ λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο. Τα στοιχεία σας θα διατηρηθούν στη βάση δεδομένων μας σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεσμευόμαστε να μην
κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε κανέναν πρίν ζητήσουμε την άδειά σας.

1) Αν νομίζουμε ότι πληροίτε τα προσόντα για κάποια από τις θέσεις εργασίας που διαθέτουμε
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα σας και θα πραγματοποιήσουμε μια μικρή συνέντευξη.

2) Αν είστε διαθέσιμοι κλείνουμε ένα ραντεβού μαζί σας στο γραφείο μας, για να γνωρίσουμε τις δεξιότητες σας και τους στόχους σας, πριν σας φέρουμε σε επαφή με την εταιρεία-πελάτη. Αν αυτό είναι ανέφικτο εξ αιτίας αποστάσεως ή άλλων παραγόντων, η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέσο διαδικτύου.

3) Στην τελευταία φάση ενημερώνεστε ότι θα σας καλέσουν από την εταιρεία η οποία επιθυμεί να προσλάβει, για την τελική συνέντευξη.

4) Παρέχουμε υποστήριξη και μετά την έναρξη της εργασίας σας, πρόθυμοι να λύσουμε τυχών απορίες και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Περιηγηθείτε εύκολα στις ανοιχτές θέσεις εργασίας μας, βρείτε την εργασία που ταιριάζει στην εμπειρία και στις δεξιότητές σας. Όλες οι υπηρεσίες προς τους υποψηφίους παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Έχουμε δεσμευτεί να επιλέγουμε το καλύτερο εργατικό δυναμικό.

  • Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές , συνδυάζοντας το κατάλληλο στέλεχος.
  • Βοηθάμε τους επαγγελματίες να αναπτύξουν λαμπρές σταδιοδρομίες.
  • Η φιλοσοφία μας : Σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες.
  • Τα χαρακτηριστικά μας: Ηθική , Διακριτικότητα, Κατανόηση.